Web Analytics Made Easy - StatCounter

Bir yüksekokul diploması ve yıllık en az 47.600 €’luk gelirle Almanya’da bir iș sahibi olmak veya Almanya’da nitelikli eleman eksikliği olan (rağbet görmeyen meslekler adı verilen meslekler) yıllık en az 37.128 €’luk gelir sahibi olan fen ve matematik, mühendislik, hekimlik ve BT uzmanlığı gibi belirli meslek diplomalarına sahip  olmak gereklidir.

Mavi kart alabilmek için uygun şartlara sahipseniz,

ve kendi dalınızda iş yeriniz de hazırsa doğrudan

sizin için yetkili olan yabancılar dairesinden

SANAS Hukuk Bürosu tarafından oturma izniniz alınacaktır. !

Eğitiminizin denkliğini ya da icra etme yetkisinin Almanya’da sınırlanmıș olan bir mesleğin ya da meslek unvanı kullanma izni verilmesi için de (örneğin doktorlardaki Approbation) oturum ve çalıșma izini konusunda da size yardımcı olabiliriz!