Web Analytics Made Easy - StatCounter

Almanya’da iş sahibi olarak oturum ve çalışma izninin alınabilmesi  için  yabancılar yasasında somut bir meblağ ön görülmemiştir. Genel olarak yapacağınız işe ve projeye göre yeterli bir yatırım olması gerekli ve yeterlidir. Ayrıca oldukça detaylı bir “Business Plan” oluşturulması gerekmektedir.

Bu konuda da avukatlık hizmetimizden faydalanıp ülkeye giriș șartları

ve oturma hakkı konularında daha fazla bilgi sahibi olabilir

ve birlikte gerekli ișlemleri yürütebiliriz.